2015. március 22., vasárnap

Az igazi barátok


"Amikor fiatalokkal az  igazi barátságról, házasságról beszélgetek, azt mondják, hogy az nagyon kemény dolog. Persze hogy kemény, mert ha valakinek megmutatod, hogy milyen vagy belül, milyen vagy igazából, akkor sérülhetsz, sőt, ott van az elvesztés lehetőségének a fájdalma is... De van egy jó hírem: ez nem így van. Mert ha valakinek teljesen odaadod magad, akkor ő mindörökre veled marad, soha nem fogod elveszíteni. Nincs jobb módja annak, hogy magadhoz köss valakit, mint hogy "meghalsz" érte..."

Kép innen.

2015. március 19., csütörtök

Az élet értelme és kertészeti tippek

"Ki volt az, aki kitalálta azt a szót, hogy Tértivevény? Annak semmi értelme, olyan, mint egy Lázár Ervin mesefigura. Tértivevény és Zsalugáter elindult a Koponyányimonyóhoz, karpaszományba, az ármitus alól egy rahedli vájlinggal, nagy rössel, nagy garral caplattak, a Kőröndön át tirádákkal, kimarjult kezekkel nyakló nélkül tőgymelegen."


"A Magyar Postán repül az idő, mint egy Ólomszárnyú Betonbagoly..."

Bödőcs Tibor

Kép innen.

2015. március 16., hétfő

Úton

Bambultam kifelé a busz ablakán, amikor arra lettem figyelmes, hogy az egyik udvarban egy fa tele van színes esernyőkkel. Ez annyira...nem is tudom...egész nap vigyorogtam miatta... :)


A kép a Feeling Méteráru Facebook-oldaláról való.

2015. március 12., csütörtök

Bellissime stelle

Ezt a dalt dúdolgatom napok óta...egyszerűen nem tudok szabadulni tőle :)